Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΔΡIMY ΚΑΤΗΓΟΡΏ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Δεν φτάνει η συμφορά που έχουμε με όλους αυτούς τους αλήτισκους (παν υπευθύνου) που κατάντησαν το Λαγανά χειρότερο από τους κακόφημους δρόμους της Νέας Υόρκης και ακόμα εμείς οι ίδιοι σκεφτόμαστε να κατεβούμε μετά τις 11 το βράδυ να πάρουμε να φάμε κάτι,
έχουμε και αυτές τις γουρούνες (τα τετράτροχα μηχανάκια) που είναι επικίνδυνες και για να μην χάσει καμία ψήφο ο κύριος νομάρχης Ζακύνθου δεν τις απαγορεύει.

Συγκεκριμένα πριν 3 εβδομάδες έπεσε μια γουρούνα πάνω στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου και κόντεψε να σκοτώσει τον οδηγό, μια άλλη μέρα καβάλησε ένα ταξί και ο Άγγλος σκοτώθηκε. Πριν 10 μέρες έπεσε πάνω σε έναν κύριο ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική σε πολύ άσχημη κατάσταση. Σχεδόν κάθε μέρες συμβαίνουν ατυχήματα σοβαρά και κανείς δεν ενδιαφέρεται να κάνει κάτι. Και για να μην σας κουράσω άλλο με χιλιάδες τέτοια παραδείγματα θα ήθελα να πω το εξής: Ο κύριος νομάρχης και ο κύριος αστυνομικός διευθυντής που είναι στο "χέρι" τους γιατί δεν τις απαγορεύουν.

Τίποτα δεν τους ενδιαφέρει εκτός από το πως θα βάλουν υποψηφιότητα για να διεκδικήσουν την καρέκλα τους και για τις ζωές μας και για την ασφάλεια των τουριστών ΣΚΑΣΙΛΑ τους.

Λοιπόν αγαπητοί υπεύθυνοι κουνήστε τα χέρια σας έστω και τώρα γιατί ο κόσμος έχει φτάσει στο αμήν!!!!!!



ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
copy από: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/imy.html
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΕΔΩ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου