Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Νέοι όροι για την κατασκευή της μαρίνας

Αβέβαιη είναι η τύχη του έργου που αφορά την αξιοποίηση της μαρίνας της Ζακύνθου, έκταση που το αρμόδιο Υπουργείο αποφάσισε να παραχωρήσει ως προς τη διαχείριση και την εκμετάλλευση σε ιδιώτη.
Αν και οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε και μάλιστα ορίστηκε ανάδοχος, οι νεότερες εξελίξεις δείχνουν πως το τοπίο παραμένει θολό.
Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον ?Ε- ο Βουλευτής, οι τελευταίες εξελίξεις είναι μάλλον αρνητικές:
Πιο συγκεκριμένα, αρχικά διενεργήθηκε ο πρώτος διαγωνισμός που ακυρώθηκε γιατί ήταν άγονος και στη συνέχεια ακολούθησε ο δεύτερος στον οποίο προσήλθε ένας ενδιαφερόμενος.
«Η επιτροπή που έπρεπε να αξιολογήσει τις προσφορές δεν συνεδρίασε έγκαιρα. Ακολούθησαν οι εκλογές, πέρασε ο χρόνος και τώρα κατακυρώνονται οι όροι του διαγωνισμού.
Ο μοναδικός ανάδοχος τώρα, θέτει νέους όρους από αυτούς της αρχικής του προσφοράς, η οποία πλέον δεν τον δεσμεύει!» σημείωσε ο Βουλευτής συμπληρώνοντας πως σε αυτή τη φάση το έργο βρίσκεται προς συζήτηση από το Υπουργείο.

http://www.ermisnews.gr/index.php/zakynthos-news/1086-marina

Προφυλακίστηκε Ζακυνθινός για εμπρησμό

Προφυλακιστέος κρίθηκε με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ο 38χρονος Ζακυνθινός που συνελήφθη πριν από δύο εβδομάδες ως ύποπτος για την πρόκληση πυρκαγιάς στην περιοχή της Παναγούλας. Ο 38χρονος, ύστερα από έλεγχο που έγινε στο μηχανάκι του, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του μπιτόνι με βενζίνη, προσανάμματα και κουτιά με σπίρτα.

Μαζί με τα τσιγάρα “σβήνουν” καφέ, μπαρ και εστιατόρια

Μαζί με το τσιγάρο θα “σβήσει” και μία στις τρεις επιχειρήσεις, προβλέπει ο πανελλήνιος σύνδεσμος εστίασης και διασκέδασης, που καλεί τα μέλη του σε ομαδικές προσφυγές κατά του νόμου. Ήδη έχουν δημιουργηθεί 17 Λέσχες Φίλων Καπνού σε όλη την Ελλάδα, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να πολλαπλασιαστούν, προσφέροντας “καταφύγιο” στους αμετανόητους καπνιστές.

“Τον τελευταίο χρόνο έχουμε πτώση 40% στους τζίρους των καταστημάτων εστίασης, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Αν εφαρμοστεί ο νέος νόμος, το 30% των επιχειρήσεων θα κλείσει γιατί ο Έλληνας δεν θα κόψει το κάπνισμα, θα κόψει όμως τη διασκέδαση έξω” εκτιμά η Νίκη Κωνσταντίνου, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΕΔΙ), με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Η συνέχεια εδώ

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Η Ζάκυνθος τη δεκαετία του ΄70

Η σπουδαία πρωτοβουλία μια εκλεκτής ομάδας συμπολιτών μας να μας θυμίσουν τις ευθύνες μας για την παραμόρφωση του ζακυνθινού τοπίου μας έφερε στη μνήμη τις εικόνες των παιδικών μας χρόνων, τότε που όλο το νησί ήταν ένα απέραντο περιβόλι και η ανθρώπινη δραστηριότητα ήταν απόλυτα συμβατή με το φυσικό περιβάλλον γύρω μας.

Βέβαια τότε οι άνθρωποι ήταν φτωχοί και ζούσαν μόνο για τον επιούσιο. Δούλευαν σκληρά στα αγροκτήματα, στα εργοτάξια ακόμα και στις υπηρεσίες και η διατροφή τους ήταν περιορισμένη σε ότι έβγαζε η ζακυνθινή γη. Μικρή κατανάλωση και μεγάλη αξιοπρέπεια σε μια εποχή που το καλό όνομα του νοικοκύρη ήταν η καλύτερη εγγύηση στην αγορά και τις τράπεζες.

περρισότερα εδώ http://www.ermisnews.gr/index.php/afieromata/748-zakynthos-dekaetia-70

Μείωση των εσόδων κατά 30 – 40% στο νησί μας

Μεγάλη πτώση (50%) των ελλήνων επισκεπτών. Στο 10-15% η μείωση διανυκτερεύσεων από τους ξένους, φόβοι για μείωση έως και 30% των εσόδων των επιχειρήσεων λόγω μεγάλων εκπτώσεων. Πρώτη φορά ήρθαν στο νησί τόσο πολλοί ξένοι με πακέτα τριών ή τεσσάρων ημερών. Αυτό συνέβη επειδή οι τουρ οπερέιτορς «έσπασαν» τα πακέτα της μιας εβδομάδας στα δύο κι έκαναν προσφορές ώστε να μην τους μείνουν άδειες οι θέσεις στα αεροπλάνα.

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Τα... 7 κακά των Ελλήνων όταν πηγαίνουν σε μια ταβέρνα.


1. Όταν σου δίνουν το μενού με τα φαγητά μη λες: "Δεν μας λες καλύτερα τι έχεις για να μην κοιτάζουμε τον κατάλογο". Μα γι'αυτό στον έδωσα τον κατάλογο για να δεις τι έχουμε και σε τι τιμές τα έχουμε.


2. Πελάτης: "Φερε μας μερικές πατάτες" (Μερικές??Πόσες δηλαδή?)

3. "Φέρε μας καμιά μπύρα" (Κι εγώ ο άμοιρος σερβιτόρος πρέπει να καταλάβω ότι λέγοντας "καμιά μπύρα", εννοείς 2 ή τρεις μπύρες.

4. Πελάτης: "Φέρε μας την πιο παγωμένη μπύρα που έχεις". Ναι, θα πάω να κάνω διαγωνισμό μπύρας για να βρω την πιο παγωμένη. Υπάρχει και η άλλη εκδοχή: " φέρε μας μπύρες από αυτές που βρίσκονται μέσα μέσα στο ψυγείο". Να σας ενημερώσω λοιπόν, ότι η ψύξη σε ένα ψυγείο αναψυκτικών είναι παντού η ίδια!

5. Πελάτης: "Φέρε μας κι ένα νερό ούτε πολύ κρύο, ούτε πολύ ζεστό". Αυτό πάλι πώς θα το καταφέρω ο άμοιρος σερβιτόρος??? Σερβιτόρος είμαι όχι ταχυδακτυλουργός!!

6. Στο τέλος κάθε παραγγελίας ο Έλληνας πελάτης λέει: "Φέρε μας αυτά και βλέπουμε". Αυτό ξέρετε τι σημαίνει? Σημαίνει ότι καθώς τους πηγαίνεις τα διάφορα ορεκτικά, ό,τι δοκιμάσουν και τους αρέσει θα στο ξαναπαραγγείλουν: " Μας φέρνεις άλλο ένα τζατζίκι? Μας φέρνεις άλλες δύο πατάτες? Μπορούμε να έχουμε άλλη μία μερίδα κολοκυθάκια? (Και μάλιστα τα θέλουν και αμέσως!! Ξέρετε, υπάρχουν κι άλλοι πελάτες που περιμένουν να φάνε, δεν είστε μόνο εσείς).

7. Πελάτης: "Σε πόση ώρα θα είναι έτοιμα? θα αργήσουν?" (Μόλις είναι έτοιμα θα σας τα φέρω. Εκτός κι αν τα θέλετε μισοψημενα!)

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΩΝ ΕΜΠΡΙΣΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.


ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ

Χρεοκοπημένο το μοντέλο του θερινού τουρισμου

ΟΡΙΑΚΟ για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού και οδυνηρό για την εθνική οικονομία αποδεικνύεται το φετινό καλοκαίρι, καθώς οι τουριστικές εισπράξεις εκτιμάται ότι θα είναι φέτος μειωμένες κατά ένα δισ. ευρώ, σε σχέση με πέρυσι.

η συνέχεια εδώ

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Προσωρινά ελεύθερος ο συλληφθής για τους εμπρησμούς.

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε ο συλληφθής ως ύποπτος για τους εμπρησμούς των τελευταίων ημερών στη Ζάκυνθο.

Το θέμα παραπέμπεται τη Δευτέρα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών μετά την διαφωνία που προέκυψε μεταξύ Ανακριτή και Εισαγγελέα ως προς τις ενδείξεις ενοχής του.

Ο συλληφθής ισχυρίστηκε στην ανάκριση ότι τα εύφλεκτα υλικά που βρέθηκαν στην κατοχή του τα είχε προμηθευτεί για να διοργανώσει πάρμπεκιου με φίλους του στην συγκεκριμένη περιοχή η οποία είναι κατοικήσιμη.
http://www.ermisnews.gr/index.php/zakynthos-news/1040-fotia

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Σύλληψη 38χρονου στη Ζάκυνθο για πυρκαγιές.

Συνελήφθη από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), ο Λ. Λ., 38 ετών, ημεδαπός, για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις 18/08/2010, στις περιοχές Αργάσι και Παναγούλα, στη Ζάκυνθο.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου και παραπέμφθηκε στον Ανακριτή, με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση, κατ’ εξακολούθηση. Ζήτησε και έλαβε 24ώρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/38_173.html#more

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΞΑΝΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΑΣΙ.




ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΓΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ MANHATAN CLUB.
Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ.

ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ, ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ.


Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για οικονομικές ατασθαλίες στον Δήμο Μυκόνου διέταξε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου Έφη Σαλμά, μετά τις καταγγελίες ότι στελέχη του δήμου κάλυπταν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του νησιού ώστε να μην πληρώνουν φόρους. Επίσης, ερευνάται και η υπόθεση υπαλλήλων που κατηγορούνται ότι εισέπρατταν για λογαριασμό τους τούς φόρους που κατέβαλαν επιχειρηματίες του νησιού.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, στο έγγραφο που έστειλε η εισαγγελέας στον ανακριτή αναφέρεται πως στελέχη του δήμου «κάλυπταν» τους εκάστοτε οφειλέτες, συντηρώντας σκοπίμως ένα χάος στις υπηρεσίες του δήμου. Επίσης, επέτρεπαν στους οφειλέτες να συνεχίζουν τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους, παρότι υπήρχαν σε βάρος τους βεβαιωμένες οφειλές προς τον Δήμο Μυκόνου. Τα διαφυγόντα έσοδα για τον Δήμο υπολογίζονται μέχρι στιγμής στα 3 εκατ. ευρώ.

Ερευνάται, επίσης, η υπόθεση υπαλλήλων που κατηγορούνται ότι εισέπρατταν για λογαριασμό τους τα τέλη που πλήρωναν επιχειρηματίες του νησιού. Σύμφωνα με το πόρισμα της επιθεωρήτριας του υπουργείου Οικονομικών, οι υπάλληλοι εξέδιδαν πλαστές αποδείξεις και είχαν υπεξαιρέσει περίπου 880.000 ευρώ.

Η εισαγγελέας άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος τριών υπαλλήλων και δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος ακόμη ενός ατόμου.

ΕΛΛΑΔΑ.ΜΠΛΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΣΥΝΕΧΕΣ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΑΡΓΑΣΙ.

ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΟΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 400 ΜΕΤΡΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΑΜΟΥΖ;;;;;; 

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Στα νησιά ρίχνει το βάρος του το ΣΔΟΕ



Στα νησιά θα βρίσκονται μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου 300 συνεργεία του ΣΔΟΕ αποτελούμενα από τρεις ελεγκτές το καθένα. Εξάλλου, σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνών που έγιναν στα νησιά στο δίμηνο Ιουνίου - Ιουλίου, διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν.

Συγκεκριμένα, έγιναν έλεγχοι σε 1.603 επιχειρήσεις και βρέθηκαν 903 παραβάτες.

Στη Ρόδο ελέγχθηκαν 157 επιχειρήσεις και στις 123 βρέθηκαν παραβάσεις, στη Μύκονο παραβάσεις έκαναν 50 στις 95 επιχειρήσεις, στη Σαντορίνη 83 στις 135, στις υπόλοιπες Κυκλάδες 105 στις 208, στην Κω 64 στις 91, στα νησιά του Ιονίου 73 στις 102, στον Αργοσαρωνικό 166 στις 263 και στο βόρειο Αιγαίο 20 στις 32.

Μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ θα επικεντρωθούν στους ελεύθερους επαγγελματίες, στα σκάφη αναψυχής και στις πισίνες.

ΔΡIMY ΚΑΤΗΓΟΡΏ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Δεν φτάνει η συμφορά που έχουμε με όλους αυτούς τους αλήτισκους (παν υπευθύνου) που κατάντησαν το Λαγανά χειρότερο από τους κακόφημους δρόμους της Νέας Υόρκης και ακόμα εμείς οι ίδιοι σκεφτόμαστε να κατεβούμε μετά τις 11 το βράδυ να πάρουμε να φάμε κάτι,
έχουμε και αυτές τις γουρούνες (τα τετράτροχα μηχανάκια) που είναι επικίνδυνες και για να μην χάσει καμία ψήφο ο κύριος νομάρχης Ζακύνθου δεν τις απαγορεύει.

Συγκεκριμένα πριν 3 εβδομάδες έπεσε μια γουρούνα πάνω στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου και κόντεψε να σκοτώσει τον οδηγό, μια άλλη μέρα καβάλησε ένα ταξί και ο Άγγλος σκοτώθηκε. Πριν 10 μέρες έπεσε πάνω σε έναν κύριο ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική σε πολύ άσχημη κατάσταση. Σχεδόν κάθε μέρες συμβαίνουν ατυχήματα σοβαρά και κανείς δεν ενδιαφέρεται να κάνει κάτι. Και για να μην σας κουράσω άλλο με χιλιάδες τέτοια παραδείγματα θα ήθελα να πω το εξής: Ο κύριος νομάρχης και ο κύριος αστυνομικός διευθυντής που είναι στο "χέρι" τους γιατί δεν τις απαγορεύουν.

Τίποτα δεν τους ενδιαφέρει εκτός από το πως θα βάλουν υποψηφιότητα για να διεκδικήσουν την καρέκλα τους και για τις ζωές μας και για την ασφάλεια των τουριστών ΣΚΑΣΙΛΑ τους.

Λοιπόν αγαπητοί υπεύθυνοι κουνήστε τα χέρια σας έστω και τώρα γιατί ο κόσμος έχει φτάσει στο αμήν!!!!!!



ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
copy από: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/imy.html
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΕΔΩ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΔΩ

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ

ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14 ΚΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ....

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΕΔΩ

Σπίτια στο κύμα...


στη Ζάκυνθο, ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ!!!!!
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Μέτρα για την καθαριότητα απαιτεί το Υγειονομικό

Μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων καθαριότητας, που παρατηρούνται σε όλη τη Ζάκυνθο, έχει ζητήσει με έγγραφό της από τον Σύνδεσμο και τους Δήμους -με πρώτο το Ζακυνθίων- η Διεύθυνση Υγείας.


Πρόκειται για έγγραφο που στέλνει κάθε χρόνο η Υπηρεσία προς τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με σκοπό να περιοριστούν τα ζητήματα που δημιουργούνται από την αύξηση της κίνησης και ταυτόχρονα να ληφθούν ακόμη πιο εντατικά μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Με δηλώσεις του στην «Ημέρα» ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης, Γιώργος Καράμπαμπας, εξήγησε πως η κατάσταση που επικρατεί στα ζητήματα της καθαριότητας, δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Σε πολλούς κάδους τα σκουπίδια είναι απ’ έξω, αλλού τριγύρω υπάρχουν λάδια και άλλα υπολείμματα και αλλού τα σκουπίδια μεταφέρονται από αδέσποτους σκύλους και άλλα ζώα.

«Εμείς ενημερώσαμε το Σύνδεσμο και το Δήμο Ζακυνθίων για ότι επικρατεί και τι χρειάζεται να κάνουν. Γενικότερα, τα σκουπίδια δεν μαζεύονται έτσι όπως θα έπρεπε, οι κάδοι δεν πλένονται και στις βάσεις τους υπάρχουν προβλήματα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται ζητήματα για τη Δημόσια Υγεία, αφού βρίσκουν έδαφος για να αναπτυχθούν διάφορα έντομα και ποντίκια, ενώ η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη και από άποψη αισθητικής», σημείωσε.

Όπως είπε, δεν έχει τεθεί κάποιο συγκεκριμένο περιθώριο για τη βελτίωση της εικόνας, ζητούνται όμως συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία πρέπει να εφαρμόσουν οι αρμόδιοι φορείς, ιδιαίτερα στην πόλη, όπου λόγω και του αυξημένου πληθυσμού, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα.

COPY ΑΠΟ: http://www.imerazante.gr/koinonia/ygeionomiko-0408/

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ MANHATTAN CLUB ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Το περασμένο Σάββατο πήγα στο MANHATTAN CLUB στη Ζάκυνθο με την παρέα μου καταρχήν περιμέναμε για παραγγελία ένα τέταρτο χωρίς να έχει κόσμο το μαγαζί και αποφασίσαμε να πάρουμε ένα μπουκάλι...η συνεχεια απο το tromaktiko

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ALEHANDRO the great.


ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ. Η ΠΟΙΟ ΙΝ ΦΥΣΙΟΓΜΩΜΙΑ ΣΤΑ BAR KAI ΤΟΥ NIGHT LIFE  ΣΤΟ ΑΡΓΑΣΙ.

ΗΡΘΕ ΣΤΟ email ΜΑΣ.

ΤΟ ΑΡΓΑΣΙ ΣΤΙΣ 1:10 ΤΗΝ 1/8/2010 ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ. 
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010